Buna ziua, detin un teren la tara pe care doresc sa construiesc pentru o afacere dar tot mereu intimpin probleme cu un asazis vecin referitor la granita dintre noi, am vorbit cu un topometrist autorizat pentru a face limitarea (granituirea) terenului dintre noi.Topometristul a facut verificarea datelor de pe titlu cu cele de la cadastru acestea coincid dupa care a facut masuratorile si limitind suprafetele la masiratori participind chiar si asazisul vecin necomentind nimic. Dupa aceea am construit un gard de atunci tot mereu sunt reclamat ba la primarie ,ba la politie.Mentionez asa zisul propietar nu este propietarul terenului si nici nu detine acte el fiind nepotul propietarului profitind de faptul ca este grad de rudenie insusindu-si acel teren ilegal si nici chiar propietarul terenunui nu are terenul intabulat , de aceea va rog sa ma ajutati cum as putea oprii acest conflict intrucat cu acesta pe cale ameabila nu reusesc si doresc sa-l opresc cu aceste reclamatii sa nu tot fii chemat ba la primarie ,ba la politie sa pot sa-mi continui afacerea . Va multumesc pentru timpul acordat si astept raspunsul dumneavoastra. Cu mult respect Teodor Popa.
Pai, dupa ce ati facut gardul si dupa ce, in urma reclamatiei ati fost chemat la politie si la primarie prima oara, a doua oara si urmatoarele pentru ce ati mai fost chemat? Tot pentru acelasi gard? Sau pentru altceva?
Aceeasi problema si i-a cerut sa dovedeasca daca el este propietar si atunci sa ma reclame instantei si daca s-au incalcat regurile de catre mine atunci eu suport totul , la care el nu doreste sa mearga in instanta fiinca nu este propietar si de aceea tot reclama atat la primarie cat si la potitie la care le-am spus ca nu o sa mai raspund organelor de la primarie si politie pana cand reclamantul nu depune si actul doveditor de propietar impreuna cu reclamatia precum si eu am dovadit organelor de la primarie si politie actul de propietate impreuna cu buletinul de masuratori topografice
Granituire
teodor popic
Buna ziua , ma numesc Teodor Popa ma adresez d-voastra cu urmatoarea intrebare . Cu o saptamana eu de pe propietatea mea am tatit 4 arbusiti [salcam] la un ... (vezi toată discuția)
Mutare gard
marianacorina
vecina mea a darimat gardul acum 3 ani (cel din gradina) deoarece a facut un solar care este pina aproape de razor si nu avea loc sa circule pe linga el. acum ... (vezi toată discuția)