avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare termen de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare termen de judecata

Buna ziua!
Am o problema...nu stiu cum sa numesc aceasta "analare de termen a sedintei".Tin sa mentionez ca este 1 termen de judecata si are ros sa ajung deoarece inca nu s-a solutionat dosarul de plangere impotriva p.v.d.c acelasi ca si la acest dosar de contestatie unde trebuie sa ajung si este in alt judet.
Ce sa trimit? cerere de suspendare,adresa de suspendare habar nu am cu sa arate si ce trebuie sa contina...mai ales cand e vorba de articole ai alineate.
Va rog daca ma puteti ajuta cu o idee.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriella32 , utilizator 10:39, 24 Noiembrie 2015
Va rog se poate sa imi raspunda si mie cineva?este foarte important pentru mine
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2015
Gabriella32, utilizator
Buna ziua!
Am o problema...nu stiu cum sa numesc aceasta "analare de termen a sedintei".Tin sa mentionez ca este 1 termen de judecata si are rost sa ajung deoarece inca nu s-a solutionat dosarul de plangere impotriva p.v.d.c acelasi ca si la acest dosar de contestatie unde trebuie sa ajung si este in alt judet.
Ce sa trimit? cerere de suspendare,adresa de suspendare habar nu am cum sa arate si ce trebuie sa contina...mai ales cand e vorba de articole ai alineate.
Va rog daca ma puteti ajuta cu o idee.Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 24 Noiembrie 2015
Gabriella32, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut - proces verbal neprimit prin posta dan21 dan21 Am fost prins de radar in localitate cu mult peste viteaza legala. Agentul mi-a suspendat/luat permisul, eu n-am semnat procesul verbal - mentionand ca nu ... (vezi toată discuția)
Predau sau nu permisul? calex calex buna ziua am facut o contestatie anul trecut pentru luarea permisului..si am cerut judecarea in lipsa !! si s-a amanat de 2 ori procesul pentru audierea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , neacordare prioritate pietonii pe sensul opis Florinalexandru Florinalexandru Buna ziua , astazi am trecut o intersectie semaforizata viram la dreapta de blvd mihai bravu catre calea vitan avand 4 benzi de mers 2 \\ 2 pietoni nu era pe ... (vezi toată discuția)