avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Adeverinta medicala de angajare de la alt medic, nu de ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Adeverinta medicala de angajare de la alt medic, nu de la medicul de familie

Pot obtine o adeverinta medicala de angajare de la alt medic, nu de la cel de familie? Mentionez ca sunt plecat din localitatea de resedinta si nu pot ajunge la medicul de familie.
Aceasta adeverinta imi este necesara la dosarul pentru un post de functionar public. Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2015
me_magiciano, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:30, 23 Noiembrie 2015
Pentru angajare va prezentati la medicul specialist de medicina muncii cu care firma are incheiat contract de prestari servicii medicale cu fisa de riscuri profesionale semanta de catre viitorul angajator.
In urma examinarii medicale, medicul specialist de medicina muncii intocmeste, semneaza si parafeaza fisa de aptitudine (cate un exemplar pentru lucrator si angajator), pe care mentioneaza apt/ inapt/ apt conditionat (precizeaza si conditionarile) pentru postul solicitat a fi angajat lucratorul.
Adeverinta de la medicul de familie nu este utila in cazul angajarii pe un post.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate fisa medicala angajare din luna mai alinadutu22 alinadutu22 Buna ziua vreau si eu sa stiu care este valabilitatea unei fise medicale mai ?6 luni sau 12 luni ?:P (vezi toată discuția)
Buna ziua : probleme comportamentale agresive si cu munca conditionata nelson00 nelson00 Buna ziua am si eu o problema mai mare si as avea nevoie de un raspuns Cand incerc sa ma angajez pe adeverintza de la medicu de familie apare asa in ... (vezi toată discuția)
Procedura intocmire dosar medical angajare XTN89 XTN89 Buna ziua. Recent am promovat un concurs pentru un post in primarie. Angajatorul mi-a spus sa merg la medicina muncii si vreau sa stiu exact etapele. 1. ... (vezi toată discuția)