avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcere la lucru inainte de terminarea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcere la lucru inainte de terminarea Concediului de crestere a copilului pana la 3 ani

Buna ziua. Vreau sa ma intorc la lucru cu data de 01.12.2015, dar concediul de crestere este valabil pana in 17.12.2015. Stiti cumva mai trebuie sa merg la casa de asigurari cu vreun document? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:18, 23 Noiembrie 2015
Faceti o cerere catre AJPIS prin care solicitati suspendarea platii indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC) deoarece cu data de 01.12.2015 reluati activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie si concediu fara plata pentru crestere copil Bianca_Szel Bianca_Szel Am si eu o nelamurire. Am nascut pe 6 septembrie 2012 si am optat pentru CCC pe 1 an. Caracterul job-ului nu-i permite sotului sa efectueze acel CCC de o ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la serviciu din ccc maryag maryag buna ziua am o nelamurire cu privire la revenirea la serviciu din ccc si anume;trebuie sa ma intorc la serviciu in data de 4 martie si vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului Rusu_Mihaela_91 Rusu_Mihaela_91 Buna ziua.am o intrebare,pe 10.08.2014 copilul meu face 1anisor si vreau sa ma intorc la munca,mentionez ca acum 1 an cand am depus dosarul am ales sa stau ... (vezi toată discuția)