Lucrez la o firma de instalatii si avem mereu probleme cu o singura Primarie in ceea ce priveste Autorizatiile de Construire pentru retelele de gaz, de exemplu.
Ni se elibereaza Autorizatii de Construire cu termen de valabilitate de 2 zile, de 7 zile, de 10 zile, in functie de cum se trezeste arhitectul in dimineata respectiva.
Am citit toate legile si ordinele si peste tot scrie ca AC-urile au valabilitate maxima de 12 luni (nicaieri nu se mentioneaza un minim) si ca se pot prelungi cu minim 15 zile inainte de expirare. Deci in cazul meu, daca e valabila 2 zile de la data emiterii (de multe ori cand le ridicam din Primarie sunt deja expirate) nu mai am posibilitatea sa o prelungesc.
Este legal acest lucru? Exista undeva specificat vreun termen minim de valabilitate a unei Autorizatii de Construire?
Eu in 2 zile nu apuc nici sa o ridic, dar mai sa si incep lucrarile (mai sunt anumiti pasi de urmat impusi de compania de gaze pana la demararea executiei).
Daca ma poate ajuta cineva cu vreo informatie, sau a mai trecut cineva prin aceasta situatie, v-as fi foarte recunoscatoare pentru orice detaliu.
Expirare a c
catalinAN
Buna ziua ! Va rog a ma ajuta in urmatoarea problema : in urma cu ceva timp am urmat pasii pt construirea unui garaj pe un teren concesionat de ... (vezi toată discuția)