avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Expirare A C
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Expirare A C

Buna ziua ! Va rog a ma ajuta in urmatoarea problema : in urma cu ceva timp am urmat pasii pt construirea unui garaj pe un teren concesionat de primarie..CU..cu tot ce se cere ..apoi AC..Dar in toata perioada valabilitatii AC nu am demarat nimic..iar aceasta a expirat ..cum pot face o prelungire ..sau ce pot face in aceasta situatie..sunt zvonuri ca s-ar putea sa-mi ia terenul concesionat !!Nu as vrea asta ..stiti cat a costat totul..cu acte ,proiect..bla..bla.. As vrea sa incep de la 1 aprilie constructia.. AC a expirat in noiembrie 2014
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:25, 16 Martie 2015
Trebuia sa solicitati o prelungire a autorizatiei de construire inainte de expirarea valabilitatii. Acum trebuie sa solicitati o noua autorizatie de construire.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare ac catalinAN catalinAN Buna ziua ! Va rog a ma ajuta in urmatoarea problema : in urma cu ceva timp am urmat pasii pt construirea unui garaj pe un teren concesionat de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie mirelasob mirelasob Buna ziua! Detin un teren de 1250 mp in Ilfov pe care vreau sa imi construciesc o casa. Am proiectul casei......care sunt pasii urmatori? Unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand expira un puz in baza caruia nu s-a construit nimic Andr@ Andr@ Buna ziua, Am o intrebare referitoare la ce se intampla cand expira un PUZ in baza caruia nu s-a construit nimic. Situatia este in felul urmator: - am ... (vezi toată discuția)