avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... expirare AC
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

expirare AC

Buna ziua ! Va rog a ma ajuta in urmatoarea problema : in urma cu ceva timp am urmat pasii pt construirea unui garaj pe un teren concesionat de primarie..CU..cu tot ce se cere ..apoi AC..Dar in toata perioada valabilitatii AC nu am demarat nimic..iar aceasta a expirat ..cum pot face o prelungire ..sau ce pot face in aceasta situatie..sunt zvonuri ca s-ar putea sa-mi ia terenul concesionat !!Nu as vrea asta ..stiti cat a costat totul..cu acte ,proiect..bla..bla.. As vrea sa incep de la 1 aprilie constructia.. AC a expirat in noiembrie 2014
Cel mai recent răspuns: catalinAN , utilizator 08:57, 16 Martie 2015
Solicitati prelungirea autorizatiei de constructie
Multumesc !! dar credeti ca nu vor fi probleme ca nu am prelungit la timp ?
catalinAN a scris:

Buna ziua ! Va rog a ma ajuta in urmatoarea problema : in urma cu ceva timp am urmat pasii pt construirea unui garaj pe un teren concesionat de primarie..CU..cu tot ce se cere ..apoi AC..Dar in toata perioada valabilitatii AC nu am demarat nimic..iar aceasta a expirat ..cum pot face o prelungire ..sau ce pot face in aceasta situatie..sunt zvonuri ca s-ar putea sa-mi ia terenul concesionat !!Nu as vrea asta ..stiti cat a costat totul..cu acte ,proiect..bla..bla.. As vrea sa incep de la 1 aprilie constructia.. AC a expirat in noiembrie 2014

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare a c catalinAN catalinAN Buna ziua ! Va rog a ma ajuta in urmatoarea problema : in urma cu ceva timp am urmat pasii pt construirea unui garaj pe un teren concesionat de ... (vezi toată discuția)
E legal ca o autorizatie de construire sa fie valabila 2 zile fara posibilitatea de prelungire? Adayna Adayna Buna ziua, Lucrez la o firma de instalatii si avem mereu probleme cu o singura Primarie in ceea ce priveste Autorizatiile de Construire pentru retelele de ... (vezi toată discuția)
E legal ca o autorizatie de construire sa fie valabila 2 zile fara posibilitatea de prelungire? Adayna Adayna de prelungire? Buna ziua, Lucrez la o firma de instalatii si avem mereu probleme cu o singura Primarie in ceea ce priveste Autorizatiile de Construire ... (vezi toată discuția)