avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PV scris gresit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PV scris gresit

Buna ziua,
Conduceam cu 96km/h (spun politistii, eu pe gps aveam 90-91) si am primit 10 puncte de amenda si 6 de penalizare. Amenda rutiera in valoare de 1050 lei in mai mult de 2 zile lucratatoare.

In procesul verbal este trecut numarul buletinului gresit, ultima cifra a scris 8 inloc de 5.
Ma intreb daca pot sa fac contestatie pentru ca numarul buletinului este gresit, practic nu sunt eu acolo.

Inca o chestiune, din amenda asta de 1050 lei, in procesul verbal scrie ca pot plati doar 475 lei in 48 ore. Ori asta inseamna o amenda de 950 lei si nu 1050. Pana la urma cum este corect? A gresit el matematic sau se plateste mai putin de 50% in 48 de ore?
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2015
delescu andrei, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adela Maria Bratulescu , Avocat 14:26, 23 Noiembrie 2015
Buna ziua! Contestati procesul verbal in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendat 90 zile carnet...cauza 102 km/h in oras. greseala in pv la amenda. alexrosu0589 alexrosu0589 Ieri( sambata 21.02.2015) mi-a suspendat carnetul pentru 90 de zile din cauza ca radarul m-a prins cu 102 la intrarea in orasul Toplita. Dupa ce am semnat ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala pentru depasirea vitezei legale ionut_burtan ionut_burtan am fost surprins de un aparat radar pe raza localitati Barcanesti ( DN 1 cu limita de 70 km/h) circuland cu 96 km/h la 100 m de iesirea din localitate ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru alcoolemie lizuca26 lizuca26 Buna dimineata! chiar in aceasta dim am fost oprita de domnii politisti de la circulatie si mi a fost suspendat permisul pentru alcoolemie de 0,13 verificata ... (vezi toată discuția)