avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Actiune in raspundere contractuala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Actiune in raspundere contractuala

ne aflam in litigiu pentru actiune in raspundere contractuala deoarece firma nu si-a executat contractul, pot sa introduc in aceeasi cauza si alta persoana pentru raspundere delictuala care are stransa legatura cu executarea contractului?

Alte discuții în legătură

Raspundere delictuala versus raspundere contractuala seldom seldom Buna ziua, Daca am un contract cu o firma, insa mie mi-au fost produse mai multe prejudicii pot avea o actiune civila care sa includa atat raspundere ... (vezi toată discuția)
Vechiul cod civil sau noul cod civil? Ionita01 Ionita01 Intr-o actiune in despagubiri coexista raspunderea civila delictuala (fapta ilicita savarsita de o terta persoana la o data la care era in vigoare Vechiul Cod ... (vezi toată discuția)
Raspundere delictuala sau contractuala? Corina Ganescu Corina Ganescu raspundere delictuala sau contractuala? am un litigiu prin care reclamantul isi motiveaza in fapt cererea prin existenta unui contract incheiat intre parti, ... (vezi toată discuția)