avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Valabilitate declaratie consimtamant iesire din tara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Valabilitate declaratie consimtamant iesire din tara cu minor

...ce valabilitate are o procura data de un tatal copilului mamei copilului pentru a merge cu copilul in concedii in strainatate ?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:26, 23 Noiembrie 2015
Daca in cuprinsul procurii nu este inscrisa o perioada anume, valabilitatea este nelimitata, practic pana la punerea in aplicare a scopului pentru care a fost eliberata. Daca doriti revocarea procurii trebuie sa mergeti la acelasi notar.
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2015
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor declaratie privind calatoria sotului cu copilul in strainatate spiridus spiridus Buna ziua In anul 2005 am incheiat la notar o procura, s-au mai bine zis O DECLARATIE , ori un ACORD, ca fiul meu sa calatoreasca impreuna cu sotul in ... (vezi toată discuția)
Procura valabilitate utiliyator utiliyator aM FACUT UNEI persoane o procura generala de conservare si administrare a patrimoniului pe data de 24 februarie 2004 in cuprinsul careia scrie ca ea inceteaza ... (vezi toată discuția)
Revocare procura Florentina_A Florentina_A Unde si cum se poate revoca o procura? Procura in cauza este eliberata de catre mama pentru ai permite tatalui sa calatoreasca cu minorul in scop turistic. (vezi toată discuția)