avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... REVOCARE PROCURA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

REVOCARE PROCURA

Unde si cum se poate revoca o procura? Procura in cauza este eliberata de catre mama pentru ai permite tatalui sa calatoreasca cu minorul in scop turistic.
Cel mai recent răspuns: ContSters56778 , utilizator 04:17, 1 Octombrie 2009
Procura nu a fost consimtita cu prevederea obligatiei respectarii unor termene/ conditii?
Mergeti la notarul la care ati facut-o si revocati-o, apoi aduceti asta la cunostinta tatalui in scris( eventual recomandata cu confirmare de primire)
Mergeti la notarul unde s-a facut procura si revocati-o.
Trebuie sa aveti dovada ca revocarea a ajuns la cunostinta tatalui.
Eu va recomand ca aceasta revocare sa-i fie expediata tatalui sub forma de scrisoare de valoare ( care atesta continutul plicului ).
In acelasi timp cereti tatalui sa va dea inapoi originalul procurei!
Se poate stipula in documentul de revocare ca procura emisa la data de x
incepand cu data emiterii documentului de revocare isi pierde valabilitatea.
Documentul de revocare trebuie expediat cu confirmare de primire,care intr-o eventualitate poate proba ,fir primirea de catre tata,fie refuzul de ridicare.

Alte discuții în legătură

Program de vizita larisa2685 larisa2685 Buna ziua, am si eu o nelamurire.tatal are program de vizita o data pe saptamana la domiciliul mamei,adica al meu.eu am domiciliul in strainatate si resedinta ... (vezi toată discuția)
Procura? este valabila daca o trimit pe mail? miki3 miki3 Am facut o procura in strainatate pe care am trimis-o prin posta; am trimis-o recomandat din 17 dec dar n-a ajuns nici pana acum. Ce fac ca am nevoie de ea in ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata trimisa prin curier manuelle manuelle Spuneti-mi va rog, in cazul trimiterii cereri de chemare in judecata pe OUG 5/2001 prin curier este nevoie de confirmare de primire? Documentatia trebuie ... (vezi toată discuția)