avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... referitor declaratie privind calatoria sotului cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

referitor declaratie privind calatoria sotului cu copilul in strainatate

Buna ziua

In anul 2005 am incheiat la notar o procura, s-au mai bine zis O DECLARATIE , ori un ACORD, ca fiul meu sa calatoreasca impreuna cu sotul in strinatate. NU SE SPECIFICA data expirarii, este valabil pana la revocare ? ori trebuie facuta alta hartie, alti bani la notari ? Trebuie amandoi parintii sa mergem, ori numai eu, care sunt de acord sa ia cu el copilul, la plimbare in strainatate ???

Astept un raspuns, in limita posibilitatilor.

VA MULTUMESC ANTIICPAT !!
Cel mai recent răspuns: spiridus , utilizator 19:04, 24 Iulie 2008
Daca nu se specifica perioada de valabilitate a procurii si copilul este trecut in pasaportul tatalui, poate sa calatoreasca cu el cat vrea. Daca sunteti de acord ca tatal sa ia copilul cu el in strainatate, de ce va ganditi la revocarea procurii?
Multumesc pentru raspuns !
Cineva spunea ca aceasta decalatie este valabila doar 6 luni, insa nu scrie nicaeri asta, de aceea ma gandeam ca trebuie reanoita?
Copilul este trecut in pasaportul tatalui si are in prezent si buletin !
Deci, sa inteleg ca nu e nevoie sa refac acea declaratie !
Poate merge in excursie cu el, fiind mai liber dect mine !

Multumesc mult pentru promptitudine !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport minor, parinti despartiti, fara hotarare de incredintare uglyduckling uglyduckling buna ziua! va rog sa-mi explicati sa procedez ca sa merg cu fiul meu intr-o vacanta in strainatate. noi parintii suntem despartiti dar nu ne-am judecat pentru ... (vezi toată discuția)
Pasaport minori maddallina_ maddallina_ buna ziua, am doi copii, unul de 3 ani si jumatate, iar celalalt de 10 luni. Sotul este plecat in Belgia si vreau sa merg cu copii la el. Pentru pasapoartele ... (vezi toată discuția)
Procura (declaratie acord pentru iesirea din tara cu un minor a unuia dintre parinti) eva_celebrity eva_celebrity Buna seara,in luna august intentionez sa plec cu copilul in strainatate si as dori ca sotul meu sa-mi faca o procura...va rog sa-mi spuneti ce acte imi ... (vezi toată discuția)