avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pentru auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pentru auto

trebuie sa platesc la primarie impozit pe o masina care nu am inscris-o?
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2015
mirela1980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:39, 23 Noiembrie 2015
Chiar daca nu ati trecut pe rol fiscal bunul mobil,urmeaza sa achitati impozitul la primarie de la data incheierii contractului de vanzare cumparare
Daca depasiti termenul legal de 30 de zile pentru inmatriculare bun mobil,administratia fiscala poate sa aplice amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta iar dupa doi ani fiscul imi cere sa platesc impozitul silviu87 silviu87 buna seara. acum doi ani si jumatate am vandut un autoturism, care era inregistrat doar la fisc pe numele meu, nu si la politie, unui alt cetatean dintr-un ... (vezi toată discuția)
Auto Corina Maria Corina Maria Daca am cumparat o masina, dar proprietarul a cumparat-o la randul lui de la un altul, si nu a inscris-o la primarie, pot face actele cu prima persoana? ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta cu toate actele baciuiulian baciuiulian Buna ziua, Acum 1 an am vandut unei persoane un [b]WV Polo AVARIAT[/b] cu toate actele (talon si cartea masinii). Dansula spus ca repara masina, o pune pe ... (vezi toată discuția)