avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie executare silita

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti unde trebuie sa depun o contestatie privind un dosar de executare silita pentru neplata rovinietei eu am domiciliul in sector 2... mentionez ca au trecut 4 ani si 8 luni de la savarsirea faptei.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: paiudaniela , utilizator 16:53, 25 Noiembrie 2015
La sectorul 2; domiciliul debitorului.
multumesc....cineva mi-a spus ca ar trebui sa depun la sect. 6 unde are sediul CNADNR;
cred ca o sa depun la ambele sectiare
Cineva a greșit, pentru procesele -verbale de contravenție emise pentru lipsa rovignetei, competența o are Judecătoria de domiciliu a petentului.
Multumesc pentru raspins.... azi am depus la sector 2 si astept raspuns prin posta..... chiar nu stiu ce mai am de facut mai departe, poate imi spuneti Dv.
multumesc
Așteptați să primit citația de la Judecătorie, sau întâmpinarea lor, la care va trebui să faceți răspuns, dacă doriți .

Alte discuții în legătură

Anulare rovinieta in urma ril iccj ContSters298656 ContSters298656 Buna ziua, Acum ceva timp am fost amendat pt lipsa rovinieta. Recent am primit de la executorul judecatoresc, impreuna cu incheierea de executare silita ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsa rovineta lukaabel lukaabel Buna ziua! spuneti-mi va rog, este adevarat ca la sesizarea Avocatului Poporului, ICCJ a adoptat o decizie prin care sunt considerate valabile doar acele ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna semnatura olografa pe procesul verbal de contraventie- rovigneta? nyusziful nyusziful Buna ziua, as avea aceasta intrebare: ce inseamna defapt semnatura olografa pe procesul verbal de contraventie in cazul rovignetei - potrivit Deciziei Inaltei ... (vezi toată discuția)