avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce inseamna semnatura olografa pe procesul verbal de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce inseamna semnatura olografa pe procesul verbal de contraventie- rovigneta?

Buna ziua, as avea aceasta intrebare: ce inseamna defapt semnatura olografa pe procesul verbal de contraventie in cazul rovignetei - potrivit Deciziei Inaltei Curti? Adica, daca primesc un proces verbal in care am o anume semnatura insa este in copie, se considera acoperit viciul?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nyusziful , utilizator 15:01, 20 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Deci asta inseamna ca daca semnatura este in copie, nefiind scrisa de mana, procesul verbal este nul nu?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel proces danmdll danmdll Bună seara, De curând am dat în judecată CNADNR pentru lipsa semnăturii olografice din procesul verbal. Ieri a fost ședința, concluzia pe scurt este ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita alice53 alice53 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti unde trebuie sa depun o contestatie privind un dosar de executare silita pentru neplata rovinietei eu am domiciliul in sector ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta termen comunicare si semnatura olografa mihaimg mihaimg Buna ziua, Am primit in data de 26.06.2015 un proces verbal de constatare a contraventiei (PVCC) pentru ca am circulat pe drumurile publice fara a detine ... (vezi toată discuția)