avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ultima modificare a executarii silite in codul de ...
Discuție deschisă în Executare silită

ultima modificare a executarii silite in codul de procedura civila

Buna ziua!
As dorii sa-mi spuneti si mie care este cea mai recenta modificare in codul de procedura civila in privinta executarii silite, care lege o reglementeaza sau in care monitor oficial au aparut modificari pentru ca m-ar interesa exact textul de lege respectiv.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CRISTIANA GANEA , Consilier juridic 10:31, 24 Iulie 2009
Buna ziua.

Ultima modificare referitoare la executarea silita este prevazuta in OUG 42/2009 pentru modificarea codului de procedura civila, mai exact in art. 373 - 402.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultima modificare a executarii silite in codul de procedura civila liviutza08 liviutza08 Buna ziua! As dorii sa-mi spuneti si mie care este cea mai recenta modificare in codul de procedura civila in privinta executarii silite, care lege o ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a cheltuielilor judecatoresti Ana Ungureanu Ana Ungureanu Am si eu o intrebare daca puteti sa ma ajutati. Am nevoie de procedura executarii silite a cheltuielilor judecatoresti a unei persoane care are cetatenie ... (vezi toată discuția)
Incuviintarea executarii silite?! geo26 geo26 Buna ziua! Ce se intampla in situatia in care executorul judecatoresc a inceput executarea silita inainte de modificarea prevederilor art 373 indice 1 ( prin ... (vezi toată discuția)