Buna ziua...am o problema si una destul de mare...
Am fost la munca in germania...cu masina sefului meu...si in drum spre germania...am zgariat usor o masina...celalalt sofer a anuntat politia si ei au venit...au zis sa rezolvam amiabil am rezolvat....vina fiind a mea...la 2 saptamani dupa producerea acestui accident...fiind in graba...eram intr-un sens...tot in germania...si tot din vina mea...am lovit o alta masina mai rau ca pe prima...acum...m-am intors in tara....Seful imi spune ca nu crede ca are cum sa rezolve cu cel de al doilea...si as vrea sa-mi spuneti...ce e de facut, bani nu am sa-i dau despagubirea...ce se va intampla...
Mentionez ca nu am nimic pe numele meu...nici macar o masina.
Va multumesc frumos!
Daca ati incheiat sau nu, constat amiabil, o sa vina prin asigurator solicitarea de a da o declaratie privind cauzele si imprejurarile producerii accidentului.
Potrivit Legii este si obligatia asiguratului de a anunta asiguratorul RCA de producerea pagubei.
In aceste conditii despagubirea se va achita de societatea de asigurare, va creste coeficientul bonus/ mauls dupa efectuarea despagubirii, in anul urmator.