avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Doua accidente in Germania in doua saptamani
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Doua accidente in Germania in doua saptamani

Buna ziua...am o problema si una destul de mare...
Am fost la munca in germania...cu masina sefului meu...si in drum spre germania...am zgariat usor o masina...celalalt sofer a anuntat politia si ei au venit...au zis sa rezolvam amiabil am rezolvat....vina fiind a mea...la 2 saptamani dupa producerea acestui accident...fiind in graba...eram intr-un sens...tot in germania...si tot din vina mea...am lovit o alta masina mai rau ca pe prima...acum...m-am intors in tara....Seful imi spune ca nu crede ca are cum sa rezolve cu cel de al doilea...si as vrea sa-mi spuneti...ce e de facut, bani nu am sa-i dau despagubirea...ce se va intampla...
Mentionez ca nu am nimic pe numele meu...nici macar o masina.
Va multumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 24 Noiembrie 2015
Sarbatorilevin2015, utilizator
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 14:19, 24 Noiembrie 2015
Buna ziua,

Autovehiculul condus de dvs. cu consimtamantul proprietarului, detine polita RCA valabila?
Da, detine.
Buna ziua,

Daca ati incheiat sau nu, constat amiabil, o sa vina prin asigurator solicitarea de a da o declaratie privind cauzele si imprejurarile producerii accidentului.

Potrivit Legii este si obligatia asiguratului de a anunta asiguratorul RCA de producerea pagubei.

In aceste conditii despagubirea se va achita de societatea de asigurare, va creste coeficientul bonus/ mauls dupa efectuarea despagubirii, in anul urmator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca pe numele meu, sofer alta persoana. cine este penalizat la rca? ionica86 ionica86 Buna ziua! De curand (doua saptamani) o persoana a facut accident cu masina mea, a incheiat cu celalalt sofer o \"amiabila\" si i-a dat acestuia asigurarea ... (vezi toată discuția)
Rca - vinovatul refuza constatarea avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Am fost implicat intr-un accident rutier. Responsabilul si-a recunoscut vina, am semnat constatul amiabil si ne-am vazut fiecare de ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina furata avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Tocmai mi s-a intamplat cel mai nebunesc lucru pe care pot sa mi-l imaginez. Sunt sunat la 5 dimineata de un prieten care ma anunta ca masina ... (vezi toată discuția)