avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Persoana fizica ce desfasoara activitate independenta ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Persoana fizica ce desfasoara activitate independenta poate cumpara un srl cu actionar unic?

va rog sa ma ajutati in urmatoare situatie prezumtiva:
o persoana fizica ce desfasoara activitate independenta de stomatologie ia un credit bancar pentru cumpararea unu cabinet.
forma de organizare a cabinetului este, deja, SRL cu actionar unic si ar fi preferabila cumpararea srl-ului, nu doar a cabinetului propriu zis, deoarece toate autorizatiile de functionare sunt eliberate pe SRL.
din pdv legal, e posibila aceasta tranzactie? PFI si SRL ar fi pe aceiasi persoana (medicul stomatolog)?.

multumesc!

Alte discuții în legătură

Autorizatie functionare primarie ralukitza ralukitza Buna ziua! Am o societate comerciala cabinet stomatologic. Intrebarea mea catre dumneavoastra este : am nevoie de autorizatie de functionare de la Primaria ... (vezi toată discuția)
Medicul - pfi sau cabinet individual Lorena Chirila Lorena Chirila ARt. 380 al. (1) din Legea 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii prevede faptul ca medicii pot lucra si ca PFI, daca sunt inscrisi in Colegiul ... (vezi toată discuția)
Pfi (pfa) marcel_ladar marcel_ladar sunt actionar unic la un srl (nu sunt angajat la acest srl-administrator impreuna cu alta persoana care,nu este angajata srl-ului) cu profil tehnic, de ... (vezi toată discuția)