avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ordin compesare anulat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ordin compesare anulat

Buna ziua,

Am emis un ordin de compensare anul trecut la o societate, aceasta la inregistrat dupa care la ratacit. Ulterior am dat ordinul de compensare pierdut in monitorul oficial. Dupa ce anuntul a aparut in monitor primesc telefon de la societatea respectiva ca ordinul a fost gasit.
Problema este ei au ramas cu ordinul de compensare inregistrat cum pot regla aceasta diferenta de sold ramasa intre cele doua societati.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Preluare sold 371 vdeny vdeny Buna ziua, Am preluat o societate cu un stoc marfa de exemplu 40.000 lei. Din pacate dna de dinainte nu tinea evidenta pe cod/produs. Pur si simplu 371 si ... (vezi toată discuția)
Reglare fisa de furnizori-clienti ioana b ioana b cum pot regla fisa de furnizor-client al unei firme X?daca soldul la clienti e cu "-" iar la furnizori e cu "+" (vezi toată discuția)
Acte declarate nule si gasite adimihailov adimihailov Buna ziua, Am declarat nule niste acte pierdute pe care ulterior le-am gasit. Ce pot face in aceasta situatie? Cu respect (vezi toată discuția)