avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte declarate nule si gasite
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte declarate nule si gasite

Buna ziua,
Am declarat nule niste acte pierdute pe care ulterior le-am gasit.
Ce pot face in aceasta situatie?
Cu respect
Cel mai recent răspuns: adimihailov , utilizator 09:43, 23 Octombrie 2012
Ce acte ati declarat pierdute si unde?
Pierderea urmatoarelor acte nu se mai publica in Monitorul Oficial:
[ link extern ]

Daca de exemplu ati dat anunt in ziar ca v-ati pierdut cartea de identitate si ati gasit-o inainte de a depune actele pentru o noua CI, atunci nu e nicio problema, e valabila in continuare.
Am pierdut un certificat de confirmitate emis de Ministerul Sanatatii. Am dat anunt si l-am declarat nul. Intrebarea mea este daca acum acest act este lipsit de valoare daca l-am declarat nul? Intre timp l-am gasit.
N-a fost necesar sa public anuntul in MO, ci intr-un ziar local.
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2012
adimihailov, utilizator
Daca nu ati cerut altul intre timp, este valabil.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut certificat constatator IoanaChijer IoanaChijer Buna seara. Am cumparat o firma in 2007 si acum am decis sa o suspend si am depus actele pentru a-mi inchide punctul de lucru si ajunsa la Registrul ... (vezi toată discuția)
Acte pierdute Laborla Laborla In afara tarii am pierdut urmatoarele acte - actele de identitate respectiv CI, Pasaport, - Permisul de conducere, - Talonul masini. Ca sa pot ajunge in ... (vezi toată discuția)
Diplome studii pierdute, publicate in mo si regasite Marcela Dorobantescu Marcela Dorobantescu Buna ziua! In 2016 am declarat pierdute in MO doua diplome de studii. Nu am mai facut cereri pentru duplicate, caci, ulterior, le-am gasit, bine merci, in ... (vezi toată discuția)