avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diplome studii pierdute, publicate in MO si regasite
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diplome studii pierdute, publicate in MO si regasite

Buna ziua!
In 2016 am declarat pierdute in MO doua diplome de studii. Nu am mai facut cereri pentru duplicate, caci, ulterior, le-am gasit, bine merci, in casa, la locul lor.
Intrebarea mea de acum: sunt nule, daca sunt publicate in MO?
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 8 August 2021
Marcela Dorobantescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 08:22, 9 August 2021
Pentru că nu ați cerut și nu s-au emis duplicate, diplomele sunt valabile - practic, anunțul la MO e o etapă din procedura de emitere a duplicatelor.
Ultima modificare: Luni, 9 August 2021
Emilika40, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte declarate nule si gasite adimihailov adimihailov Buna ziua, Am declarat nule niste acte pierdute pe care ulterior le-am gasit. Ce pot face in aceasta situatie? Cu respect (vezi toată discuția)
Procedura declarare diploma pierduta georgeban georgeban buna ziua, care aste procedura ptr a declara o diploma de studii nula? stiam ca trebuie anuntat la Monitorul Oficial am mers la posta dar nu am primit niciun ... (vezi toată discuția)
Pierdut diplome ! ce trebuie sa fac ? AnCuTsA AnCuTsA Buna... Mi-am pierdut diplomele de la scoala si nu stiu ce trebuie sa fac acum.Erau 2 diplome si anume diploma de la ucenicie (de la o scoala) si o alta ... (vezi toată discuția)