avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... pierdut certificat constatator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

pierdut certificat constatator

Buna seara.

Am cumparat o firma in 2007 si acum am decis sa o suspend si am depus actele pentru a-mi inchide punctul de lucru si ajunsa la Registrul Comertului am aflat ca aceasta mai are un punct de lucru deschis din 2000. Eu vreau sa inchid acum ambele puncte de lucru, insa nu am certificat constatator al primului punct de lucru, cel din 2000...cum pot face inchiderea si acestui punct de lucru? Il pot publica intr-un ziar local ca pierdut sau trebuie obligatoriu in Monitorul Oficial?...mentionez ca la acest punct de lucru deschis in 2000 nu am numar, ci stiu doar adresa. Multumesc de ajutor.
Cel mai recent răspuns: IoanaChijer , utilizator 18:24, 25 Ianuarie 2011
Este vorba despre certificat constatator sau certificat de inregistrare?

Un alt certificat constatator puteti obtine oricand de la registrul comertului in schimbul unei taxe de 30 de lei. Daca ati pierdut certificatul de inregistrare, atunci trebuie sa il declarati pierdut in MO.
este vorba de un certificat constatator, insa nu am cum sa-l iau de la Registrul Comertului fiindca nu stiu numar, serie, nimic...firma eu am preluat-o de la cineva in 2007, iar acest punct de lucru este din 2000...firma mea are aceeasi denumire ca atunci, insa nu mai are acelasi sediu, atunci era in Slobozia, acum este in Buzau, punctul de lucru este in Bucuresti...
Intrebarea mea este daca il declar intr-un ziar local pierdut si nul, pot inchide acest punct la Registrul Comertului?
Exact asa se procedeaza daca nu il mai aveti, dati un anunt in ziar prin care il declarati nul. Aveti grija sa luati ziarul in care se va publica anuntul pentru trebuie sa-l anexati la dosar.

In anunt mentionam si datele de identificare ale certificatului, referentul de la ghiseu iti poate da astfel de informatii.

Multumesc mult de raspuns...pot publica in anunt datele firmei si adresa punctului respectiv de lucru, insa datele de indentificare ale certificatului nu le am si nici nu am cum sa merg la Buzau acum sa le iau, apoi sa ma intorc la Bucuresti...este ok si fara aceste date de identificare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat constatator punct de lucru nicu_luciana nicu_luciana Am ratacit sau pierdut cerificatele constatatoare a doua puncte de lucru, stie cineva ce se intampla in cazul acesta? Mentionez ca cele doua puncte de lucru ... (vezi toată discuția)
Se plateste impozit pe un af fara activitate? reya reya Buna seara, Am si eu nevoie de ajutor intr-o problema: mama are un AF pe care nu mai lucreaza de ceva timp si care a fost platit la zi (din punct de vedere ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator punct de lucru pierdut inaale inaale Vreau sa radiez un punct de lucru si am constatat caam pierdut certificatul constatator. e sufiecient sa dau anunt in ziar sau trebuie sa obtin si ... (vezi toată discuția)