avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... scrisoare oficiala fara raspuns
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

scrisoare oficiala fara raspuns

Buna seara la toti,

In data de 02iunie am trimis (recomandat cu confirmare de primire, si am confirmarea primirii) o adresa oficiala catre un Presedinte al Unei Curti de Apel prin care am solicitat niste clarificari asupra unei cauze pe rolul Curtii de Apel respective.
Pina la acesta data nu am primit nici un raspuns.
Este normal ?
Daca e normal ca Dl. Presedinte sa nu-si bata capul si sa-i raspunda unui justitiabil, in ce baza legala, daca nu in ce baza legala.

Multa sanatate

mpetrus
Cel mai recent răspuns: mpetrus , utilizator 09:49, 23 Iulie 2009
Justitiabilul, in cazul prezentat, are alte cai sa afle informatii despre dosar, cu conditia ca sa fie parte sau sa aiba o procura in acel dosar. Puteti cere certificat de solutie, sa solicitati sa vedeti dosarul, sa cereti copii din dosar. In nici un caz presedintii de instante nu trec la verificarea dosarelor aflate pe rol sau unde s-au pronuntat alte judecatori si sa raspunda cererilor formulate.
Din cate spuneti, dosarul e inca pe rol, astfel incat puteti sa il studiati. In cazul in care aveti nemultumiri asupra modului in care decurge desfasurarea procesului, va trebui sa invocati nemultumirile dvs. in cadrul sedintelor de judecata, in limite procedurale, bineinteles si, la nevoie, sa recuzati completul de judecata ( daca sunt indeplinite conditiile prevazute de lege).

Stimata sdianaviolina,

Mii de multumiri pentru raspuns si imi cer mii de cuze ca nu am fost prea clar in primul meui mesaj.
Problema mea (si la care am solicitat raspunsuri) era ca eu NU am deschis, NU am semnat nici o petitie in acest sens, si NU am timbrat acest proces si totusi apar ca petent in acest proces. Dar el, procesul, a fost deschis de catre o Curte de Apel fara ca eu sa am nici un fel de cunostiinta asupra acestui fapt si in mintea mea acesta este un proces ilegal.
Clarificarile solicitate de mine catre Presedinte au fost cum de s-a deschis acest proces, cine l-a deschis fara semnatura sau cunostiinta mea, cine l-a timbrat si in aceasta situatie daca procesul este in fapt legal.
Din verificarea ulterioara pe SITE-ul CA a rezultat faptul ca procesul a aparut pe rolul CA inca din martie, au fost 2 termene la care eui nu am fost citat, in 01iunie am fost citat pentru termen 04iunie, am trimis scrisoarea cu intrebarile mele pe 02iunie la care inca nu am primit raspuns.
Este normal sa nu primesc nici un raspuns de la Dl. Presedinte in aceasta situatie ??
Mii de multumiri si multa sanatate

mpetrus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru neachitata mpetrus mpetrus Stimate Doamne si stimati Domni, Am o situatie foarte ciudata (am deschis-o si in alta parte a acestui forum, dar aici cred ca voi primi raspunsuri exacte ... (vezi toată discuția)
Plingere impotriva actelor procurorilor mpetrus mpetrus Buna seara la toata lumea, Am niste probleme majore cu 2 rezolutii date de 2 procurori din cadrul unei CA (NUP si eu sint partea vatamata care nu e de acord ... (vezi toată discuția)
Divort - a facut recurs ionut c ionut c Am castigat prima faza a divortului (la judecatorie) ,a introdus apel - l-a pierdut ca netimbrat,iar acum a introdus recurs. Avand in vedere ca eu locuiesc ... (vezi toată discuția)