Stimate Doamne si stimati Domni,
Am o situatie foarte ciudata (am deschis-o si in alta parte a acestui forum, dar aici cred ca voi primi raspunsuri exacte la situatia de fapt.
Am deschis in termenul legal o actiune in fata ICCJ secria penala (art.278 ind.1 C.p.p actele procurorilor din structura Parchetului de pe linga CAX), semnata de mine si timbrata legal. ICJJ a retinut cauza pentru judecare pe fond si a dat 2 termene, eu am cerut aminari pe motivul (real) ca sint in strainatate.
Dar intre timp am primit de la CAX o citatie sa ma prezint ca petent intr-o cauza cu acelasi continut si subiect.
Intrebarea mea este urmatoarea : eu nu am adresat nici o actiune catre CAX, nu am semnat nici o hirtie in acest sens catre CAX, si nu am timbrat aceasta actiune si pina la citare nu am avut nici o idee asupra existentei acestei actiuni pe rolul CAX.
Cel putin aparent actiunea a fost inregistrata (de catre cine ca de catre mine nu) in termenul legal, au fost 2 termene la care nu am fost citat si la ultimul termen am fost (in sfirsit) citat. Citatie emisa in 18mai, pusa la posta in X pe 28mai si primita de mine pe 01iunie pentru T04iunie...
Aceasta actiune nu a fost semnata de mine si nu a fost timbrata de mine. Eu consider ca aceasta actiune este ilegala si pe cale de consecinta nu exista.
Din cite stiu netimbrarea actiunii este un motiv de anulare a actiunii. Pai cum se poate sa se anuleze o actiune care din pdv al meu este inexistenta ??
Ce trebuie sa fac eu in aceasta situatie ??
Va multumesc anticipat pentru un sfat
Multa sanatate
mpetrus
~ final discuție ~