avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit bancar - se poate in caz de handicap?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit bancar - se poate in caz de handicap?

Buna ziua.
Doresc sa iau un credit de la banca, dar nu mi se acorda suma de care am nevoie, decat daca am un coplatitor, in cazul meu, sotul care are pensie de varsta. Sotul este paralizat (pareza dreapta, mobil, adica se poate deplasa) si are dificultati de comunicare (repeta o silaba cand vrea sa comunice) in urma unui AVC survenit acum 6 ani. Intelege ceea ce i se vorbeste si isi exprima acordul prin incuviintare din cap.
Eu sunt asistentul sau social si am o un document, curatela, prin care imi este permis sa iau indemnizatia pe care o primeste.
Va rog sa ma indrumati ce ar trebui sa fac ca banca sa ii acorde creditul.

Alte discuții în legătură

Invaliditate gr.3 fox6200 fox6200 Buna ziua.Am 40 de ani,am facut operatie de necroza cap femural care nu a reusit si am ramas si cu pareza si paralizie picior drept.Dar sa va spun exact ... (vezi toată discuția)
Partaj voluntar apartament luat prin prima casă: am primit 1600 de euro de la fostul soț figurez în continuare coproprietar. pot să deschid proces ca să fiu ,,scoasă'' din credit? Desperados Desperados Am o problema mai dificila.apartament credit prima casa.Am facut cu fostul sot un partaj voluntar la notar.Mi a dat doar 1600 de euro,insa eu configurez in ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit nevoi personale Adri Adri Credit de nevoi personale,8.000 Euro luat de mine ca imprumutat iar sotul ca si coplatitor.In urma unor dificultati personale se plateste doar o parte din ... (vezi toată discuția)