avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... aplicare hotarari judecatoresti in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

aplicare hotarari judecatoresti in strainatate

Buna seara. Imi puteti spune si mie care sunt pasii care trebuie urmati pentru a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva in italia pentru neplata pensiei alimentare?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:15, 26 Noiembrie 2015
Luati legatura cu un executor judecatoreasca din Italia din orasul unde se va face executarea silita.
si trebuie toate actele sa le am in italiana?
Actele trebuie traduse in limba tarii unde se face executarea silita.
Luati legatura cu executorul si va spune el tot.
Puteti apela si la avocat roman care sa mijloceasca toate aspectele si sa se ocupe de executarea silita prin tinerea legaturii cu executorul judecatoresc italian in cazul in care nu va descurcati singur.
Legea va confera acest drept.
Mergeți la ministerul justiției, ei sunt unitatea transmițătoare pt a putea executa hotărârea în străinătate. Aveți în link informații despre procedura.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - debitor in strainatate! sofia1975 sofia1975 cum pot sa execut un roman care lucreaza in strainatate pt datorii la bugetul local? (vezi toată discuția)
Recuperare pensie de intretinere Adriana31 Adriana31 Buna ziua.Nu am mai primit pensie de intretinere pt copil minor de aproximativ 3 ani.Am urmat toate demersurile,fara nici un rezultat.Tatal obligat la pensie ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara ana.avasiicii ana.avasiicii Bună seara. Neplata pensiei alimentare stabilita prin HJ definitiva și irevocabila unde se declara, la politie sau la judecătoria de care aparțin? ... (vezi toată discuția)