avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare I.F.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare I.F.

doresc sa infiintez o if dar din nefericire nu am decit un singur nepot pe care pot sa-l trec ca asociat.intrebarea este se poate sa-l trec ca asociat daca el este angajat in alta parte cu carte de munca?multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 17:16, 24 Noiembrie 2015
Buna seara,
Puteti sa-l inscrieti ca membru in IF. Nu are importanta faptul ca este angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul de asociere intr-o asociatie de proprietari petschovschi petschovschi De citeva zile sunt presedintele unei asociatii de proprietari si incerc sa ma pun la punct cu legislatia in vigoare. Doresc sa fiu un presedinte corect si ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare maria3000 maria3000 Buna seara tuturor!!!!!! Imi cer scuze daca nu am pus tilul bine dar nu stiu cum sa ii spun. Problema mea este urmatoarea: - o cunostinta a mea doreste sa ... (vezi toată discuția)
If si contract de munca annanica7 annanica7 Doresc sa infiintez un IF impreuna cu sotul meu. As dori sa stiu daca pot: - ca eu sa fiu si angajat cu contract de munca in IF in care sunt asociat - sa ... (vezi toată discuția)