avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare rca falsa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare rca falsa

am cumparat 1 asigurare rca de la brokar si dupa 10 zile am intrat pe saitu cedamului si am vazut ca nu exista ,am luat legatura cu rca la care am facut asigurarea, carpatica si mia confirmat ca e falsa ,ce pot sa fac acum?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:29, 24 Noiembrie 2015
Formulati plangere penala sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune si fals in inscrisuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta de clasare plangere penala companie multinationala, posibilitate obtinere despăgubiri panaitcorneliu panaitcorneliu Buna ziua, O Societate multinațională de Asigurări, a depus o plângere penală impotriva mea la Parchet. Parchetul după 12 luni de anchete, verificări ... (vezi toată discuția)
Intrebare- amenintare cu plangere la politie andreiflorea91 andreiflorea91 Acum vreo cateva zile am vb cu cineva pe site-ul okazii sa vand un produs. in fine individul sa hotarat sa il cumpere. nu a dat cumparare dar ne-am inteles ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri sub semnatura privata badila steluta badila steluta am fost mostenitoare de drept a unei suprafete arabile insa cineva mi l-a vindut in mod fraudulos folosindu-se de inscrisuri false privind identitatea sa. ... (vezi toată discuția)