avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inchiriere apartament ipoteca grad I - Este legala ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inchiriere apartament ipoteca grad I - Este legala ?

Buna ziua

Spuneti-mi si mie va rog daca se poate da spre inchiriere in mod legal (contract , declarare venit, impozit , etc) un apartament cumparat prin intermediul unui credit (ipoteca de grad I) .
Intentionez sa cumpar o garsoniera prin intermediul prog "Prima casa" si cum se intrevede o zona cu "turbulente" as vrea sa stiu daca am si aceasta optiune , in caz ca se intampla ceva cu locul de munca actual . Dupa cum se stie in cazul prog "Prima casa" se instituie o ipoteca de grad I asupra imobilului in favoarea Statului Roman reprezentat de Min de Finante .

Daca da , si daca nu sunt prea mult "offtopic" spuneti-mi si mie va rog cam care este procedura legala pentru inchiriere si daca exista vreun act normativ in acest sens .

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 09:11, 24 Iulie 2009
Pentru inceput puteti sa cautati aici, nu stiu daca a fost vreunul adaugat: www.avocatnet.ro/content/con... =

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament achizitionat prin programul prima casa Cont Expert 4972 MBM Cont Expert 4972 MBM Buna ziua, Am o nelamurire daca se poate in legatura cu inchirierea unui imobil achizitionat prin programul prima casa.....in OUG 60/2009 cu modificarile ... (vezi toată discuția)
Inchiriere = instrainare??? MalyS MalyS Vreau sa stiu, va rog, daca interdictia de instrainare a unui imobil include si interdictia de inchiriere a acestuia. Va multumesc (vezi toată discuția)
Prima casa Lorena_Teo Lorena_Teo Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu conditiile legate de programul Prima casa. Exista vreo lege prin care mi se interzice inchirierea cu contract de ... (vezi toată discuția)