avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de cumparare imobil in rate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de cumparare imobil in rate

Dorim sa achizitionam un imobil in rate,spuneti-mi va rog actul de vanzare cumparare se face la inceput? Putem evita un precontract? imi este frica ca vanzatorul sa nu se razgandeasca . Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:08, 24 Noiembrie 2015
Da, este legal asa daca e de acord vânzătorul.
Vedeți însă că anul se poate face în mai multe moduri și e bine sa va informați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract vanzare cumparare imobil elle77 elle77 am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta; intentionez sa achizitionez un imobil prin credit ipotecar si agentia imobiliara vrea sa facem un precontract ... (vezi toată discuția)
Urgent! cum pot cumpara apartament ce are 2 ipoteci? Corina_Creanga Corina_Creanga vreau sa cumpar un apartament , care are 2 ipoteci. cum trebuie sa procedez? proprietarul vrea sa facem un precontract cu suma unei ipoteci si intr-o luna ... (vezi toată discuția)
Precontract mihaela.tasulea mihaela.tasulea Cum functioneaza promisiunea de vanzare din precontract? Daca eu ca cumparator nu vreau sa renunt la cumpararea imobilului, vanzatorul trebuie sa ma dea in ... (vezi toată discuția)