avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cadouri Craciun pentru copii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cadouri Craciun pentru copii

Buna ziua,
S-a stabilit de la firma sa se dea pentru copiii angajatilor cu ocazia Craciunului ,suma de 150 Ron /copil.
In cazul meu ,in firma lucrez impreuna cu sotul meu, in departamente diferite, s-a hotarat de la dep contabilitate sa primim numai unul aceasta suma intrucat copiii sunt "comuni". Este corect? Cum se procedeaza in aceste cazuri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:36, 25 Noiembrie 2015
Trebuie sa verificati prevederile interne (ccm aplicabil, reg.intern, decizia angajatorului) cu privire la modul de acordare a acestor cadouri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadou craciun: tichete cadou si bani ContSters73874 ContSters73874 Buna ziua, Unitatea a acordat de Craciun ”cadou” angajatilor [b]in valoare totala de 400 ron / pers[/b]., (total 10 angajati = 4.000 ron), ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru bonuri cadou geannynne geannynne Buna ziua. Sunt si eu angajat la o mare companie (multinationala sa putea sa spun) si cu ocazia sarbatorilor de Paste am primit si noi angajatii 3 bonuri cadou ... (vezi toată discuția)
Impozitare cadouri de craciun contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie Societatea noastra a acordat de Mos Nicolae copiilor salariatilor un cadou in valoare de ... (vezi toată discuția)