avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Consultanta ONG accesare fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Consultanta ONG accesare fonduri europene

Buna ziua, am si eu o intrebare sunt reprezentantul unui ONG ,am nevoie de consultanta in vederea acesari de fonduri europene pentru un proiect social .
Imi poate oferi cineva consultanta de care am nevoie ? Ma poate ajuta cineva ?
O zi buna multa sanatate Doamen ajuta!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 22:29, 28 Noiembrie 2015
Puteti fi ajutat daca oferiti mai multe detalii despre programul prin care doriti sa accesati fondurile. Este necesar a se citi ghidul solicitantului al liniei de finantare pentru a cunoaste conditiile de eligibilitate, conditiile de accesare...etc. oferiti detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare azil de batrani just.rain just.rain buna ziua, m-ar interesa daca este posibila accesarea de fonduri nerambursabile pentru infiintarea unui azil de batrani in mediul rural. mentionez ca momentan ... (vezi toată discuția)
Infiintare service auto marr marr Buna ziua. Pentru a infiinta o spalatorie/service auto cu fonduri EU, in ce program m-as incadra? Mentionez ca nu am avut nicio firma deschisa pana acum si ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene lili77 lili77 buna ziua am infiintat un ONG as dori sa obtin fonduri structurale ,ce trebuie sa stiu ,va multumesc (vezi toată discuția)