avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca nesemnat de angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca nesemnat de angajat

Buna ziua.
Am lucrat la o companie de la inceputul lunii iunie pana la inceputul lunii noiembrie cu contracte de munca pe perioada determinata de 3 luni.
Primul contract a avut ultima zi lucratoare pe 31 august si am fost intrebat daca doresc sa continui activitatea inca 3 luni.
Al doilea contract a "inceput" de la 1 septembrie urmand sa primesc si actele aditionale de prelungire de contract.
La inceputul lunii noiembrie am decis sa inchei colaborarea cu firma respectiva fara a-mi semna demisia. Am fost sunat acum 2 zile de o persoana de contact de la firma pentru a veni la sediu sa-mi semnez prelungirea de contract de la 1 septembrie.
Practic am lucrat la "negru" datorita seriozitatii firmei si multe lucruri nu mi-au fost respectate, cum ar fi de ex. sa nu am biroul meu timp de 3 saptamani pana mi-am ales eu unul "obligat fortat".
As dori un sfat daca sa-i dau in judecata pentru abuzurile lor (daca am vreo sansa de castig) sau sa le semnez contractul si in acelasi timp cererea de demisie
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2015
alecsillidan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:14, 25 Noiembrie 2015
Eu as merge pe varianta semnarii actelor aditionale si a depunerii demisiei fara preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca bbjunkie bbjunkie Am lucrat 3 luni cu contract pe durata determinata, pana la 31 octombrie, dupa care mi s-a comunicat verbal ca mi s-a prelungit contractul cu 6 luni de la 1 ... (vezi toată discuția)
Act aditional al contractului individual de munca stefancbh stefancbh Buna Lucrez de 1 an si 5 luni in aceeasi firma. Am inceput cu un contract determinat pe 3 luni dupa care mi-a fost prelungit pe o perioada de 6 luni, iar mai ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si demisie adinaiuliana adinaiuliana Buna ziua, Lucrez ca operator date. La interviu am discutat conditiile si salariul pe care le-am acceptat. Pentru ca lucram la o alta firma au asteptat sa ... (vezi toată discuția)