avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Rezidenta fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Rezidenta fiscala

Buna ziua . As vrea sa stiu ce inseamna in termeni uzuali " rezidenta fiscala " deoarece am citit un articol in care cetatenii romani plecati la munca in strainatate , va trebui sa plateasca statului roman impozit pe veniturile realizate in afara tarii ( desi nu stiu daca este legal , ei deja platesc impozite in tara respectiva ) daca nu depun o cerere in care renunta la rezidenta fiscala in Romania . Este echivalent cumva cu renuntarea la cetatenia romana ? Fiica mea este plecata si as vrea sa stiu la ce se poate astepta si ce trebuie sa faca pentru a nu avea surprize neplacute in tara .
Cel mai recent răspuns: infoconsult , Consultant fiscal 09:38, 2 Decembrie 2015
vezi aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul subiectului: impozitare venituri salariale realizate in strainatate G.Brad G.Brad Va rog sa-mi explicati cum se impoziteaza veniturile salariale realizate din strainatate in urmatoarele conditii: - SALARIAT: Persoana fizica de cetatenie ... (vezi toată discuția)
Obtinere pasaport romanesc din strainatate proces_ro proces_ro Se poate obtine pasaport romanesc din strainatate cand o persoana (adult) are doar certificat de nastere? Persoana respectiva nu poseda nici un pasaport vechi ... (vezi toată discuția)
Conditii de calatorie - minor dannela dannela Buna ziua. Sunt cetean roman domiciliat in italia,sotul si fiica mea au primit recent cetatenia italiana(si ei sunt nascuti in Romania).Doresc sa vin in ... (vezi toată discuția)