Am o mare problema in legatura cu un titlu de proprietate care e pe un teren la tara care e pe numele de fata al mamei mele, care si-a schimbat numele in urma casatoriei. Acum ea a decedat si nu pot sa fac succesiunea pentru ca e alt nume pe actul de deces si altul pe titlul de proprietate cu toate ca le-am dat copii de pe certificatele de nastere, de casatorie si de deces pentru a demonstra continuitatea, iar ei ma trimit la cadastru iar cei de la cadastru ma trimit la tara la primarie pentru a-mi face alt titlu de proprietate cu numele de pe certificatul de deces. Din ce am inteles in acest caz dureaza foarte mult.Eu am gasit tot felul de decizii si hotarari dar se refera la greseli in acte, pe cand aici e foarte simplu.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat !
Cum ati procedat dvs. este corect; cel mai sigur este vorba de nestiinta sau de rea credinta .....cine va spune sa modificati titlu de proprietate al mamei? Mie personal mi se pare o mare prostie, nu este un caz de modificare titlu de proprietate!
V-as ruga daca puteti sa-mi spuneti cui sa ma adresez in continuare, ma vad pasata de la o institutie la alta. E clar ca oamenii nu prea sunt siguri pe ei si de accea ma paseaza pana obosesc.
Daca titlul de proprietate s-a emis pe numele de fata al mamei, desi la momentul emiterii titlului respectiv mama era casatorita, deci avea deja numele din casatorie, iar titlul respectiv a intrat deja in circuitul civil (probabil ca asa sta situatia, de vreme ce inclusiv un notar v-a indreptat sa modificati titlul respectiv), modificarea respectiva nu se va putea face in acest caz decat pe calea instantei, chemand in judecata cele 2 comisii, cea locala si cea judeteana si solicitand rectificarea respectiva!