Am o mare problema in legatura cu un titlu de proprietate care e pe un teren la tara care e pe numele de fata al mamei mele, care si-a schimbat numele in urma casatoriei. Acum ea a decedat si nu pot sa fac succesiunea pentru ca e alt nume pe actul de deces si altul pe titlul de proprietate cu toate ca le-am dat copii de pe certificatele de nastere, de casatorie si de deces pentru a demonstra continuitatea, iar ei ma trimit la cadastru iar cei de la cadastru ma trimit la tara la primarie pentru a-mi face alt titlu de proprietate cu numele de pe certificatul de deces. Din ce am inteles in acest caz dureaza foarte mult.Eu am gasit tot felul de decizii si hotarari dar se refera la greseli in acte, pe cand aici e foarte simplu.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat !
Cand platea impozitul pe teren pe ce nume era eliberata chitanta? Pe cel purtat anterior casatoriei sau pe cel obtinut dupa casatorie?
Atata timp cat se demonstreaza ca este vorba de aceeasi persoana nu exista motive ptr schimbarea numelui in titlul de proprietate.
1. trebuie sa anulati titlul..cu consecinta emiterii unui titlu corect:rofl:
2 aici aveti dreptate...sunteti in pana! numele diferit este un impediment in succesiune ..si trebuie sa rezolvati! poate va schimbati buletinul
3 cei de la primarie nu stiu..ei actioneaza dupa acte
4.poate dura daca ii expuneti notarului problema ca aici.
Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.8 din Regulament