avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... legislatia muncii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

legislatia muncii

lucrez din anul 2008 ca si politist local. si sunt retribuit dupa legea188/1999 privind statutul functionarilor publici,care spune ca acestia se impart in 3 categoriisi anume 1]categoriaA-studii superioare de lunga durata,absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta.2]categoria B-studii superioare ,de scurta durata absolvite cu diploma,3]categoriaC-studii medii liceale sau postliceale, absolvite cu diploma Mentionez ca in anul 1997am absolvit cu diploma de absolvire la UNIVERSITATEA GR. T POPA din IASI COLEGIUL de TEHNICA DENTARA diploma eliberata de MINISTERUL INVATAMINTULUI Eu consider ca ma incadrez la categoria B , studii superioare de scurta durata insa angajatorul meu m-a incadrat la categoria C , studii liceale, intrebarea mea este; ce pot face in situatia aceasta deoarece seful de la personal refuza sa ma incadreze conform studiilor mele, eu fiind dezavantajat la grila de salarizare de aproximativ 8 ani.?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: costin123 , utilizator 22:17, 19 Decembrie 2015
Probabil ca studiile dvs. nefiind in domeniu nu sunt luate in considerare. Postul dvs. cand a fost scos la concurs probabil a fost scos ca post de studii liceale. Ati acceptat acest lucru prin pparticipare, acum nu va mai ajuta decat daca v-ati inscrie la un nou concurs pe un post de studii superioare cu conditia ca studiile dvs. sa fie acceptate de angajator.
as vrea sa stiti ca am colegi care au studii diverse profesori psihologi juristi etc lor le-au fost luate in considerare studiile desi nu sunt domeniu si sunt trecuti la cat A la noi sunt numai cat A si C . oare cat B care e trecuta in lege de ce nu e recunoscuta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii/salarizare necorespunzatoare costin123 costin123 lucrez din anul 2008 ca si politist local.si sunt salarizat in baza legii 188/1999privind statutul functionarilor publici, care spune ca sunt 3 categorii ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre subingineri si ingineri Ionescu Gabi Ionescu Gabi Am citit comentariile dumneavoastra pe forum , si am inteles ca acum (dupa aderarea la UE) nu exista nici o diferenta intre studiile superiore de scurta durata ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii Oana1971 Oana1971 Buna ziua Sunt asistent social principal de 23 de ani si 7 luni, am o diploma de absolvire de Scoala Postliceala Sanitara cu specializarea Medicina-sociala ... (vezi toată discuția)