lucrez din anul 2008 ca si politist local.si sunt salarizat in baza legii 188/1999privind statutul functionarilor publici, care spune ca sunt 3 categorii de functionari publici si anume1] categoria A-studii superioare de lunga durata,absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, 2]cat B-studii superioarede scurta durata, absolvite cu diploma si 3]-cat C-studii medii liceale sau postliceale,absolvite cu diploma.In anul1997am absolvit la UNIVERSITATEA DE MEDICINA SI FARMACIE GR .T. POPA din IASI COLEGIULDE TEHNICA DENTARA cu DIPLOMA DE ABSOLVIRE eliberata de MINISTERUL INVATAMINTULUI. Consider ca ma incadrez la studii superioare de scurta durata[categoria B], insa seful de la personal m-a incadrat la categoria 3- studii medii-categoria C,. eu ma consider neindreptatit cum ma sfatuiti sa procedez pentru a fi pus in drepturile mele din 2008 si pina in prezent. VA multumesc!
Din 2008 nu mai puteti obtine nimic, intrucat dreptul la acţiune cu privire la drepturile salariale, precum şi cu privire la daunele rezultate din neexecutarea în totalitate sau în parte a obligaţiilor privind plata salariilor se prescrie în termen de 3 ani de la data la care drepturile respective erau datorate.
Legislatia muncii
costin123
lucrez din anul 2008 ca si politist local. si sunt retribuit dupa legea188/1999 privind statutul functionarilor publici,care spune ca acestia se impart in 3 ... (vezi toată discuția)