avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... pret contract chirie marit abuziv
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

pret contract chirie marit abuziv

Buna ziua,

am incheiat un contract de chirie in calitate de chirias (contract intre profesionisti). Dupa un an, locatorul a marit chiria cu 50% desi in contract era stipulat faptul ca se poate mari chiria cu maxim 30% fata de pretul initial.

contractul este din 2005 si s-a incheiat in 2008 (pretul a fost marit in 2006).

Ce sanse am sa ma recuperez prejudiciul?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters46578 , utilizator 23:43, 25 Noiembrie 2015
Nicio sansa. Dreptul dvs. este prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot schimba un contract pe numele meu? carmen silva carmen silva Buna ziua, As vrea sa gasesc o motivatie prin care sa trec un contract de inchiriere pe numele meu. Contractul este incheiat de catre tatal meu care a ... (vezi toată discuția)
Vânzare cotă parte (1/3) din teren moștenit, în prezent închiriat. dacă ceilalți doi moștenitori nu vând, ce se întâmplă cu chiria? npetrov npetrov In momentul de fata avem un teren inchiriat iar unul dintre frati care are nevoie de bani isi vinde cota parte chiriasului. Daca ceilalti doi mostenitori nu ... (vezi toată discuția)
Invocarea exceptiei de neexecutare in contractul de locatiune Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Locatarul nu si-a mai platit chiria de 3 luni , iar acum doreste sa paraseasca locatia inchiriata , desi contractul de locatiune nu a ajuns la termen , ... (vezi toată discuția)