avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Castig ii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Castig ii

Buna ziua !Va rog sa ma ajutati cu o problema!Am deschis un magazin.Am plecat cu un stoc 24000 lei. Dupa 3 luni am in magazin marfa de 21000.in cele 3 luni am avut intrari de 45000 lei si iesiri de 49000 lei.cheltuieli de 7100.Va rog sa imi spuneti care este profitul meu si de ce am stocul mai mic . Va multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: aharmasel , utilizator 22:18, 26 Noiembrie 2015
Multumesc pt lamuriri si incurajari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaug stocul la baza de impozitare? ismi3ismi ismi3ismi Contabilul pe care il am,pt CALCUL PROFIT, a scos VEniturile totale pe o lista si Cheltuielile totale deductibile pe o alta lista si a calculat cu programul pe ... (vezi toată discuția)
Recuperarea impozitului pe venit klm0909 klm0909 Buna ziua, Am infiintat o firma in anul 2014, luna iunie, iar din iunie pana in septembrie am avut vanzari marfa de 150.000 lei. Pe 25 octombrie am platit ... (vezi toată discuția)
Control financiar Viorel-nt-s Viorel-nt-s Buna seara ! Sunt o PFA cu obiect de activitate \"comert...\"am avut un control fiscal initial pentu 2007-2009 apoi si pe 2006 ( toata activitatea ). Eu am ... (vezi toată discuția)