Va rog sa imi dati un raspuns avizat pentru situatia in care ma aflu: dupa 3 ani vechime in invatamant am o intrerupere in cartea de munca de 11 luni. din august ma voi reangaja in sistem. Avand in vedere ca in luna septembrie urmeaza sa nasc in ce conditii mi se va acorda concediu de maternitate si ce ar insemna acesta. Va multumesc pentru amabilitate!
Pentru a va putea raspunde, ne puteti spune, va rog, daca in cele 11 luni in care spuneti ca aveti intrerupere in carnetul de munca ati obtinut venituri supuse impozitului pe venit?
Exista o distinctie intre concediul de maternitate (126 zile (de fapt acum ar trebui sa fie 168 zile dar n-au aparut normele metodologice dupa cate stiu eu) care este un concediu medical - pre si postnatall) si concediul pentru crestere copil pana la 2 ani. Pentru primul trebuie sa aveti minim o luna lucrata iar pentru cel de-a doilea ar trebui sa fi obtinut venituri impuse impozitului pe venit in ultimele 12 luni anterior datei de nastere a copilului.
Nu am obtinut venituri impozabile in ultimele 11 luni. Daca am totusi o luna lucrata inaintea obtinerii concediului de maternitate ce procent din salariu ar insemna indemnizatia de maternitate? Va multumesc pentru raspuns!
Asiguratele sistemului public au dreptul, pe o perioda de 126 de zile calendaristice, la concediu pentru sarcina si lauzie, perioada in care beneficiaza de indemnizatie de maternitate.
Pentru a beneficia de concediu si indemnizatie de maternitate, asigurata trebuie sa aiba un stagiu de cotizare de minim 1 luna realizat in ultimele 12 luni anterior primei zile de concediu medical inscrise in certificatul medical.
Cuantumul lunar al indemnizatiei de maternitate este de 85% din media veniturilor lunare din ultimele 6 luni anterioare primei zile de concediu medical inscrise in certificatul de concediu medical.