avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract telefonie mobila

Sunt la Orange cu trei numere de telefon (doua ale parintilor de cate 5 euro/luna fiecare si unul al meu de 9 euro/luna.toate pe numele meu),fiecare abonament este separat doar ca imi vin pe aceiasi factura.Pe cele doua de cate 5 euro le-am facut de un an si am primit doua telefoane datorita punctelor tankyou acumulate in urma platii facturilor la abonamentul meu pe care il am de 10 ani la ei.In aceasta vara m-au sunat si am fost de acord sa-mi prelungesc contractul meu cel cu 9 euro pe inca doi ani si sa trec la unul de 10 euro putin mai avantajos.Desi in primele 14 zile cat aveam dreptul nu am renuntat la oferta acum as dorii sa renunt la abonamentul meu de 10 euro deoarece am vazut ca cei care vin in retea ca abonati noi au oferte mult mai bune decat oferta mea cu toate ca sunt la ei de atatia ani.
Pot renunta acum la abonament tinand cont ca nu am primit niciun telefon sau altceva gratis de la ei?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:31, 26 Noiembrie 2015
Puteti renunta oricand la abonament dar ma indoiesc ca s-ar putea fara plata unei despagubiri pentru subventia la abonament - ati scris ca ati trecut la unul ''putin mai avantajos'', nu stim ce inseamna asta, insa termenul de 2 ani mi se pare cam mare pentru cateva minute sau ceva trafic de net in plus.

In opinia mea despagubirile ar trebui sa fie pentru lunile subventionate, nu pentru cat a mai ramas din contract. Mergeti la o reprezentanta si insistati sa aflati ce despagubiri ar cere si cum le justifica (din ce e compusa suma) si reveniti pe forum.

Trebuie sa stiti ca din data de la care o sa-i anuntati ca vreti sa reziliati contractul (in caz ca va hotarati) mai aveti de asteptat o luna pana inceteaza.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract Titita Titita Un contract Vodafone se poate rezilia în condițiile în care au trecut 13 zile de la semnarea lui și înapoia telefonul achiziționat cu prelungirea ... (vezi toată discuția)
Despagubiri orange filipiulia123 filipiulia123 Buna ziua, in luna mai al acestui an am incheiat un contract de telefonie mobila cu orange...dupa nenumarate facturi incarcate am decis sa ma transfer la ... (vezi toată discuția)
Renuntare abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut buna ziua, vreau sa renunt si eu la abonamentul orange me 5 sunt in ultimile 5 luni de periada contractuala. M-am suparat cu ei sunt client de 5 ani si nu ... (vezi toată discuția)