avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Renuntare contract operator telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Renuntare contract operator telefonie mobila

Buna ziua, sunt abonat la [EDITATA -incalca pct. 2.11 din Regulament] din 2007 si as dori sa renunt la abonament. Ultima prelungire de contract expira peste ~ 14 luni. Pot sa renunt, fara sa mai platesc anticipat cele 14 luni de abonament ramase?!... Care e procedura?!...
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: IGHI , utilizator 13:19, 6 Februarie 2013
Daca v-ati prelungit contractul cumparand un telefon la un pret modic sau ati primit un telefon gratis in baza acestui contract nu puteti renunta la contract fara sa platiti ( vor recalcula )
Am primit doua telefoane, la pret de unul, dar asta in 2007, iar contratul de atunci a fost de 2 ani, care ulterior a expirat ... dar am mers in continuare pe aceelasi abonament, iar anul trecut am schimbat obtiunea de abonament si s-a prelungit contractul pe inca 2 ani. Acum nu mai doresc abonament, caci nu mai e rentabil. La inceput a fost de 8 euro, iar acum cu noua prelungire e de 9 euro.
Din ce spuneti nu vi s-a facut niciun avantaj in ultimii doi ani dar cititi bine contractul si cititi si pagina asta :


[EDITAT - Incalca pct. 2.11 din Regulament.]
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telefonie mobila Geo_MVG Geo_MVG Sunt la Orange cu trei numere de telefon (doua ale parintilor de cate 5 euro/luna fiecare si unul al meu de 9 euro/luna.toate pe numele meu),fiecare abonament ... (vezi toată discuția)
Vreau sa renunt la un abonament de telefonie mobila AnCuTsA AnCuTsA Am un abonament care nu este rentabil deloc dar mai am 18 luni perioada contractuala.Am sunat la ei macar sa il micsorez dar au spus ca si sa renunt si sa il ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet zahariatreder zahariatreder Pun o intrebare! Poate sa ma ajute cineva cu un sfat? Cum sa fac sa anulez un contract cu firma la care am abonament. In iunie 2012 am suplimentat ... (vezi toată discuția)