avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedari

Parintii mei au avut un teren si o casa intr-un oras din Romania. La data aparitiei legii privind retrocedarile angajatii Administratiei publice locale i-au spus mamei mele ca nu poate sa depuna dosarul deoarece a fost despagubita de regimul comunist printr-un apartament. In acelasi timp insa altor vecini li s-au acceptat dosarele fiind despagubiti pentru casa si terenul aferent (pe care in 1989 s-au construit blocuri). Mai poate solicita acum acest lucru?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:20, 26 Noiembrie 2015
Daca nu a depus notificare in termenul prevazut de legea 10/2001 termen care a expirat prin 2002 nu se mai poate face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire pentru expropriere teren cu casa ionutteodorescu67 ionutteodorescu67 In timpul regimului comunist bunicul meu si cu fratele lui au fost expropriati de bunurile imobile ( casa, teren ) pe care ulterior s-au construit blocuri fara ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren pe care s-au construit blocuri nekrous nekrous Ca personana fizica, am facut o cerere de retrocedare pentru un teren de 5ha, preluat abuziv de stat, pe care acum sunt construite blocuri. Dosarul a fost ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 oana2004 oana2004 Buna ziua , parintii mei au avut o casa proprietate construita pe un teren de 512 m2 in intravilan aflat in proprietatea lor , casa a fost demolata iar terenul ... (vezi toată discuția)