Buna dimineata , am si eu o mare problema , in data de 25.08.2014 am fost gasit circuland cu un autovehicul cu numere rosii expirate , am fost dus la sectie , s-a intocmit proces verbal ( semnat de catre mine ) ... ok dosar penal si toate cele .
Pe data de 08.11.2015 am fost la parchet pentru prelungirea dovezii dar , surpriza "nu va putem acorda prelungirea dovezii deoarece dosarul dumneavoastra s-a solutionat pe data de 15.08.2015 " .
Am ramas perplex deoarece nu am fost anuntat , notificat de acest lucru ( tin sa precizez ca am avut dovada cu drept de circulatie pana pe data de 10.11.2015.
Am intrebat cum a fost posibil ca sa mi se acorde dovada de circulatie de la parchet pe data de 12.10.2015 daca dosarul s-a solutionat , am primit un raspuns foarte inocent si anume " nu stiu ".
Am facut cerere pentru eliberarea unei copii conform cu originalul si mi s-a spus sa stau acasa sa astept ...
Aici vine problema mea cea mai mare , astept acasa din data de 08.11.2015 si nimic , se poate face ceva sa imi ajunga acea solutie mai repede ? mentionez ca dosarul s-a incheiat cu NUP
S-a terminat cu sansele mele ?
Dosarul s-a solutionat cu ne inceperea urmaririi penale , am si specificat acest lucru , vroiam sa stiu legal daca se poate face ceva ca sa urgentez trimiterea solutiei ca sa ma pot duce sa-mi ridic permisul . Oricum va multumesc pentru raspuns
Mergeti la parchet sa va interesati de ordonanta, eventual depuneti o cerere motivata prin care sa solicitati urgentarea solutionarii, banuiesc ca este vorba de renuntare la urmarire penala, NUP nu se mai dispune.