avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Urgentare obtinere solutie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Urgentare obtinere solutie

Buna dimineata , am si eu o mare problema , in data de 25.08.2014 am fost gasit circuland cu un autovehicul cu numere rosii expirate , am fost dus la sectie , s-a intocmit proces verbal ( semnat de catre mine ) ... ok dosar penal si toate cele .
Pe data de 08.11.2015 am fost la parchet pentru prelungirea dovezii dar , surpriza "nu va putem acorda prelungirea dovezii deoarece dosarul dumneavoastra s-a solutionat pe data de 15.08.2015 " .
Am ramas perplex deoarece nu am fost anuntat , notificat de acest lucru ( tin sa precizez ca am avut dovada cu drept de circulatie pana pe data de 10.11.2015.
Am intrebat cum a fost posibil ca sa mi se acorde dovada de circulatie de la parchet pe data de 12.10.2015 daca dosarul s-a solutionat , am primit un raspuns foarte inocent si anume " nu stiu ".
Am facut cerere pentru eliberarea unei copii conform cu originalul si mi s-a spus sa stau acasa sa astept ...
Aici vine problema mea cea mai mare , astept acasa din data de 08.11.2015 si nimic , se poate face ceva sa imi ajunga acea solutie mai repede ? mentionez ca dosarul s-a incheiat cu NUP

Multumesc Anticipat
Cel mai recent răspuns: lucian7 , utilizator 14:37, 29 Noiembrie 2015
Cred ca ati ratat orice sansa...
S-a terminat cu sansele dvs.
Ultima modificare: Vineri, 27 Noiembrie 2015
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
S-a terminat cu sansele mele ?
Dosarul s-a solutionat cu ne inceperea urmaririi penale , am si specificat acest lucru , vroiam sa stiu legal daca se poate face ceva ca sa urgentez trimiterea solutiei ca sa ma pot duce sa-mi ridic permisul . Oricum va multumesc pentru raspuns
Mergeti la parchet sa va interesati de ordonanta, eventual depuneti o cerere motivata prin care sa solicitati urgentarea solutionarii, banuiesc ca este vorba de renuntare la urmarire penala, NUP nu se mai dispune.
Ultima modificare: Duminică, 29 Noiembrie 2015
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
va multumesc foarte frumos pentru raspuns , asa mi-a spus grefiera asa am spus si eu .
Inca odata multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru accident rutier gheorghitapodaru gheorghitapodaru buna ziua la sfarsitul lunei martie am fost implicat intrun accident de circulatie,care sa soldat cu pagube materiale si vatamarea mea corporala,tin sa ... (vezi toată discuția)
Vatamare usoara din culpa myhay_elsym myhay_elsym Buna ziua. Pe scurt , iata ce s-a intamplat. Am lovit din spate( nu i-am deformat decat bara spate) o masina in care se aflau 4 persoane. Pa locul din fata ... (vezi toată discuția)
Restituirea permisului de conducere. anda g anda g In martie am avut un mic accident cu masina,am dat cu spatele si am lovit o batrana,nu a avut nevoie de ingriji medicale decat 3 zile a mers la politie a dat ... (vezi toată discuția)