Buna ziua! De cateva minute am fost anuntat de catre secretara firmei unde lucrez,(sau am lucrat) ca din data de 20- 07- 2009, am fost concediat.Cu cateva zile in urma, am mai scris pe acest forum ,despre patronul meu care mi-a semnat contractul de munca ,in locul meu si .....nu stiu ce sa fac! De la sfarsitul lunii aprilie,nu am mai fost chemat la servici,si din luna martie nu am mai primit,nici un salariu.Ce trebuie sa fac? Sunt disperat... Secretara mi-a zis ca nu stie motivul concedierii mele,iar patronul nu raspunde la telefon. Va multumesc mult!
Buna ziua! Cum adica nu ati mai fost chemat la servici? ce fel de munca prestati?
Contractul de munca nu poate fi semnat de altcineva decat de dvs si pt angajator de reprezentantul sau.
din aprilie pana acum vi s-a suspendat contractul demunca pentru cercetarea unei abateri disciplinare ?
in privinta salariilor , acestea sunt drepturi banesti care se platesc la zi de catre angajator si in privinta lor puteti deschide o actiune sau ii puteti notifica sa va faca plata lunilor restante.
Decizia de incetare a CIM poate fi contestata in instanta in 30de zile de la primire .
Concediere
victoriag
Am fost concediata in urma unui singur,,AVERTISMENT SCRIS,, am sanse sa castig procesul? Cat m/ar costa sa fiu reprezentata la proces?:( (vezi toată discuția)