avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma presteaza servicii fara a avea in obiect de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma presteaza servicii fara a avea in obiect de activitate acest domeniu

Buna ziua ,

Va adresez urmatoarea situatie : Presedintele de bloc are o firma proprie ce presteaza ptr. bloc servicii de curatenie ( el a semnat contractul fiind atat administratorul firmei cat si presedintele Asociatiei de Proprietari) dar aceasta firma NU are in obiectul de activitate servicii de curatenie . Ne putem indrepta impotriva lui printr-o actiune in justitie sa ni se returneze banii pe serviciile de curatenie pe care suntem obligati sa ii platim lunar la intretinere ? a efectuat ceva ilegal ptr. a sesiza organele competente ? Mentionez ca are acordul asociatiei de proprietari ca firma sa sa efectueze aceste servicii intrucat el detine majoritatea apartamentelor din bloc si voteaza tot ce isi doreste ... mai mult , cred ca este un caz unic , a votat in adunarea generala ca asociatia sa inchirieze la vara o bucata de plaja ?!!! (blocul fiind pe litoral) pe care noi in mod practic vom fi obligati sa o subinchiriem de la firma sa proprie chiar daca mergem sa nu la plaja ... Ma puteti sfatui ce sa fac ?

Multumesc mult ,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:49, 27 Noiembrie 2015

La prima vedere,rezulta ,ca se presteaza o activitate inexistenta in obiectul de activitate al societatii,prestatie care nu poate fi inregistrata in evidenta contabila,respectiv se realizeaza c/v prestatii pentru care nu se achita obligatiile aferente la buget=evaziune fiscala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma presteaza servicii fara a avea in obiect de activitate Trosan Trosan Buna ziua , Va adresez urmatoarea situatie : Presedintele de bloc are o firma proprie ce presteaza ptr. bloc servicii de curatenie ( el a semnat contractul ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari - curatenia in bloc Ciubotariu_Marcel Ciubotariu_Marcel M-am mutat de curand la un bloc de locuinte ANL in Salaj. Cum e si normal, s-a discutat despre modul de intretinere a curateniei pe casa scarii. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
La asociația de proprietari avem mari probleme cu președintele ... Amanolesei Petru Amanolesei Petru La asociația de proprietari avem mari probleme cu președintele de asociație care comite abuzuri foarte grave. Am votat schimbarea, dar acesta a fugit din ... (vezi toată discuția)