avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma abuzanta sau?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma abuzanta sau?

Buna, pe scurt as dorii sa stiu daca firma la care lucrez,are dreptul prin lege (*si as dorii sa sti care lege), i da dreptul sa ma forteze sa aleg una din urmatoarele variante pentru sarbatori ,in ideea ca nu avem de lucru .Variantele sunt :
-concediu fortat din 18.12.2015 pana in 11.01.2016 ..acoperit de zilele mele de concediu de odihna *exceptie facand cele obligatoriu prin lege libere*
-varianta 2-ma da in 75 % ,insa imi desface contractu de munca ,apoi il resemnez,asta insemnand ca pierd ceva beneficii in interiorul firmei (la noi se palteste vechimea in firma 8% din salar )
Chiar in ultimul hal am ajuns sa isi bata joc de noi firmele?suntem salahori si profita ,nu inteleg ce le da dreptul acesta,,ce legi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:53, 27 Noiembrie 2015
Nu exista niciun text de lege care sa-i dea dreptul unui angajator sa procedeze cum ati mentionat dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă un angajat a fost obligat de angajator sa vina in timpul ... EugenGA EugenGA Dacă un angajat a fost obligat de angajator sa vina in timpul concediului medical la servici pe motiv ca nu are oameni care sa îl înlocuiască cât timp se ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna cu forta agent relatii cu clientii agent relatii cu clientii Buna seara. Sunt agent relatii cu clientii pentru o firma romaneasca. Proiectul in cadrul caruia lucrez presupune servicii de asistenta tehnica in limba ... (vezi toată discuția)
Contract de munca part time, desi lucreaza 9 ore/zi Bosteog Nicoleta Bosteog Nicoleta Buna ziua, In situația in care o persoana urmeaza ca anul acesta sa iasa la pensie pentru limita de varsta si de 3-4 ani lucrează la o societate 9 ore pe ... (vezi toată discuția)