Dacă un angajat a fost obligat de angajator sa vina in timpul concediului medical la servici pe motiv ca nu are oameni care sa îl înlocuiască cât timp se afla in concediu, poate merge la ITM cu filmări ale foilor de pontaj in care apare ca a semnat in zilele in care a venit si cu actele pe care angajatorul nu a vrut sa le primească, acte ce alcătuiesc concediul medical? S-a întâmplat acum 5 luni, mai poate fi tras la răspundere angajatorul? Întreb asta deoarece, am de gând serios sa ini dau demisia. Concediul medical nu mi-a fost respectat, concediul de odihna nu a fost respectat, sunt forțat sa ini iau concediu când vrea angajatorul, vin cu o ora înainte de începerea programului in care nu sunt plătit ( in contract este trecut ora 9, iar eu sunt obligat sa vin la 8), in zilele libere de la guvern lucrez, dar nu primesc nici timp liber, nici bani, plus ca fac unele sarcini care intra in atribuțiile asistentului manager si ale managerului. Dacă nu sunt de acord cu asta, sunt amenințat ca voi fi dat afara. Porcăriile astea s-au întâmplat pe parcursul a aproximativ un an de zile, mai exista o sansa sa fie angajatorul tras la răspundere? Acum urmează sa fiu obligat sa imi iau zile libere cu forța, pe motiv ca am stat acasă, dar am fost obligat cu forța sa stau 3 zile, deoarece așa apărea in programul pe care l-am primit. Am crezut ca sunt zile libere care sa le compenseze pe cele lucrate in sărbătorile legale, dar sunt forțat acum sa imi bat joc de concediul meu de odihna. Se poate face ceva? E o bătaie de joc imensa.