avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acordul vecinului pentru avizul de functionare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acordul vecinului pentru avizul de functionare

Buna seara!Am si eu o intrebare...vreau sa mi deschid u bar,dar vad ca am un vecin care incearca sa mi cam puna bete in roate...o sa am nevoie de acordul lui cand o sa iau autorizatie de functionare de la primarie??Daca este asa si el nu ar fi de acord ce as putea sa fac??Multumesc frumos!!
Cel mai recent răspuns: lorenna2105 , utilizator 11:15, 28 Noiembrie 2015
Nu se poate fara acel acord. E bine sa va orientati catre alta locatie sau la acea locatie sa faceti alta activitate.
chiar daca disstanta dintre noi este destul de mare si nu ar fi deranjat cu absolut nimic?multumesc
Nu stim daca e nevoie de acordul vecinului. Documentati-va daca e nevoie sau nu sau dati-ne mai multe explicatii ca sa putem raspunde in cunostinta de cauza.
Acolo a mai functionat acum cativa ani acel spatiu tot ca bar iar anul trecut ceva legat de vanzare furaje...eu am inchiriat acel spatiu de la proprietar ca spatiu comercial.A incercat acel domn prin diferite metode sa nu l deschidem,deci daca va fi nevoie acum de acordul lui cu siguranta nu ni l va da.Din ce m am interesat eu, am inteles ca nu ar mai fi nevoie de acordul lui din moment ce a mai functionat odata ca bar.Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu comercial vr_cristian vr_cristian Am inchiriat un spatiu care este la parterul blocului . Destinatia care a fost pina acum era de spatiu comercial , ca si destinatiile tuturor celor de la ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie locuinta in spatiu comercial ContSters64816 ContSters64816 Buna ziua, Detin in proprietate un spatiu locativ care se preteaza pentru inchiriere ca si spatiu comercial.Pentru a schimba destinatia imobilului din spatiu ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari Elena.chi Elena.chi Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc (cu act doveditor de la primarie pentru schimbare destinatie din locuinta in spatiu ... (vezi toată discuția)